Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 5 juni 2013

Míele oven uit de showroom

Een klant van me (Petra) vroeg of ik nog wat wilde plaatsen over m`n interessante showroom modellen inbouwapparaten. In m`n Snaidero S12 showroomkeuken heb ik nu een luxe Míele hetelucht oven zitten. Deze wil ik gaan vervangen door een Neff apparaat. Vandaar dat deze voor een gereduceerd tarief weg mag gaan. Het gaat om een Míele H5060B van € 1.699 incl. B.T.W., deze oven mag weg voor € 850 incl. B.T.W. en af-showroom (dus exclusief bezorg- en montagekosten). Deze Míele H5060B oven heeft 10 bereidingssystemen en meer als 50 automatische programma`s. Wat ik interessant vind aan deze oven is dat hij een geïntegreerde kerntemperatuur voeler heeft (handig voor je rollade en zo).
Deze Míele heteluchtoven is ongebruikt en heeft een aansluitwaarde van 3,4kW. De nuttige inhoud is 49 liter en de inbouwhoogte is 45cm. Deze oven combineert natuurlijk goed met de Míele hoge druk stoomoven.
Eventueel heb ik trouwens ook nog een Míele combi-stoomoven als showroommodel, maar dit apparaat heb ik wel een paar keer gebruikt als demonstratiemodel (niet heel vaak want ik ben veel meer bezig met de Míele hogedruk stoomoven). Deze Míele combistoomoven wil ik eventueel wel verkopen voor € 1200 incl. B.T.W. (excl. bezorgen en montage). Voor deze Míele showroom modellen geldt nu trouwens OP=OP en WEG=WEG!
Dan nog even wat over de plafondafzuiging. De toeleverancier is gestopt met dit type en overgegaan op een (duurder) model. Ik ga nu op zoek naar een vervangend alternatief. Wel heel erg balen eigenlijk want het was een goede afzuigkap.

1 opmerking:

  1. De Míele oven uit dit blogberichtje is niet meer beschikbaar! Deze oven is verkocht aan een klant uit Wemeldinge.

    BeantwoordenVerwijderen