Pesto brood Recept : 250 gram Patent bloem 1.8 dl warm water ( 26 graden) 11 gram verse gist 8 gram zout 8 gram suiker 4 grote eetlepels groene of rode pesto 1 eetlepel sesamzaad Bereiding : • Leg de bloem op een bergje op een schone aanrecht, maak er een kuiltje in met een opscheplepel • Bestrooi de rand die ontstaat door bloem met zout • In het midden het warme water, gist, suiker en de lepels pesto mengen zodat de gist oplost • Meng nu van buiten naar binnen de bloem met de vloeistof, zodat er een deeg ontstaat • Nu het deeg doorslaan op het aanrecht. • Maak een mooie ronde bal • Doe het deeg in een mengkom wat eerst bestrooid is met bloem en dek het af met plastic folie. • Laat het deeg rijzen 30 minuten rijzen in een oven van 40 graden, of op een verwarming • Daarna door slaan en weer 30 minuten laten rijzen . • Nu de oven voorverwarmen op hete lucht op 200 graden . • Leg het deeg in een langwerpige plak nog op een bakplaat bestrijk het met eigeel en bestrooi het met sesamzaad en laat het nu 30 minuten na rijzen • Nu afbakken in ongeveer 20/25 minuten • Nu af laten koelen en dan genieten van een geweldig lekker broodDeze Neff B46C74N3 VarioSteam oven is trouwens ingebouwd in de Snaidero S18 showroomkeuken.
Op dit blog wil ik regelmatig nieuws melden over Italiaanse design keukens en aanverwante zaken. Copyright© Snaidero Concept Store (www.snaiderokeukens.nl).
maandag 24 juni 2013
Pesto brood met de VarioSteam oven
Bij de Italiaanse avond onlangs heeft kok Leon met de Neff B46C74N3 VarioSteam oven gewerkt. Verschillende klanten wilden graag het recept hebben, vandaar dat we af hadden gesproken om deze op het blog te zetten. Deze keer:
Locatie:
4341 Arnemuiden, Nederland
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten