Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 12 juni 2013

Italiaanse design keukens

Gisteravond laat zijn Jan en Joop weer terug gekomen uit Hardinxveld Giesendam, de Snaidero keuken daar is weer klaar. Zelf ben ik gisteravond nog even langs geweest bij Snaidero project 595 in Vlissingen, deze Italiaanse design keuken hebben Jan en Joop geplaatst terwijl Steef juist de badkamer heeft gemonteerd. De leisteen vloer heb ik ook mogen leveren, deze is echter niet in dezelfde kleur als in de showroom maar in een iets lichtere soort (Jaddish) op 60x60cm.
De nieuwe S20 showroomkeuken voor op de plaats waar nu de Bulthaup systeem 20 keuken staat heb ik nu ook volledig besteld. Ik heb nog een set extra deuren meebesteld zodat ik in de showroom nog kan wisselen qua kleur. Het lijkt me wel leuk om dit eiland in verschillende versies te maken. Roestvrijstaal is natuurlijk het meest voor de hand liggend, maar wit of juist rood (micalak) lijkt me ook wel leuk.
Roestvrijstalen deuren en juist een wit blad er boven op is natuurlijk ook heel mooi (zie onderstaande foto). Alleen zo`n combinatie staat al vaak genoeg in de showroom, zoals bijvoorbeeld bij de nieuwe S18 showroomkeuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten