Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 8 juni 2013

Zomer in Zeeland

De Snaidero keuken in Hardinxveld is vanmorgen opgehaald hier en bij klant bezorgd door de transporteur. Jan en Joop kunnen volgende week weer aan de slag om deze keuken te gaan monteren. Deze keer heeft de klant alles al van te voren voorbereid (zelfs het verlaagde plafond met de afzuigkap is al van te voren gemonteerd). Ik verwacht Jan en Joop daarom weer snel terug in Zeeland waar ze dan weer verder kunnen bij project 600 in Vlissingen. De keuken in Hardinxveld is nog niet klaar, dus daarom even een foto van het internet "geleend", deze keer een greeploze Italiaanse design keuken van Ernestomeda.
Verder was het een best relaxte dag op de zaak, zal wel door het hele mooie weer komen. Ik kon daarom de showroom een half uurtje eerder dicht doen want m`n laatste klant vond het leuk om even te gaan vliegen boven Middelburg (daar wonen ze).
Tijdens het vliegen had m`n klant nog een foto gemaakt, ze stuurde het daareven nog door (bedankt!). Met een andere klant uit Middelburg ben ik trouwens afgelopen maandag nog naar Engeland gevlogen, ook altijd leuk om te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten