Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 10 juni 2013

Snaidero keukens en zo

Sommige klanten met een Snaidero keuken en Neff oven heb ik onlangs nog een uitnodiging gemaild voor de Neff demo tijdens de Italiaanse avond vrijdag as en natuurlijk de San Daniele Prosciutto. Niet iedereen kan natuurlijk komen, het is best wel even rijden voor sommige klanten. Een klant uit Heerhugowaard mailde daarom onderstaand mailtje terug maar schreef er wel wat leuks bij over z`n Míele hoge druk stoomoven. Fijn om te lezen. Gelukkig kunnen heel veel andere klanten wél komen, ik verwacht daarom best veel klanten voor vrijdag as.
Hieronder nog een voorbeeldfoto van de roestvrijstalen showroom keuken die ik aan het inplannen ben. Het gaat er ongeveer dus zo uitzien als op de foto, ik denk alleen dat het greeploos moet. Ook denk ik aan een inductiekookplaat (al moet ik toegeven dat een gaskookplaat "stoerder" over komt).
Voor de afbeelding op de muur denk ik aan zoiets als hier onder, het zal wel niet exact zo worden, maar wel in dat sfeertje. Gewoon lekker kleurrijk en vrolijk. Zo`n rvs keuken is natuurlijk best "kil" en "zakelijk". Zo`n wand er achter maakt het gewoon wat vriendelijker. Eigenlijk zie je bij Snaidero keuken project 512 in Vlissingen een beetje wat ik bedoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten