Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 13 juni 2013

Snaidero keuken 602 in Amsterdam

Gistermorgen is het composiet werkblad van project 602 naar boven getakeld in Amsterdam (Zeeburg). M`n klant had een hijskraan met chauffeur geregeld om het blad naar 7 hoog te krijgen. Zo`n werkblad van 300x120cm past niet in een normale lift, vandaar.
M`n transporteur had gezorgd voor een extra chauffeur en een klant van me uit Vlaardingen (de meneer die de Snaidero Terra onlangs gekocht heeft) was bereid om ook mee te helpen met het naar boven takelen van het werkblad. Meer foto`s van het omhoog takelen (was toch wel een "spek-takel") staan op de projectpagina van deze klant.
Voor de montage van deze Italiaanse design keuken zijn Jan en Joop ingepland (over een paar weken). Ik heb daarom nog geen plaatje hoe de keuken er uit ziet, wel heb ik een "rendering" gemaakt van de keuken (hier onder). Ik heb nu wel al m`n "mensjes" gehad bijna, ik zal maar eens vragen of ik er een paar kan bij kopen (ik heb nog wel wat ongebruikte "mensjes" maar volgens m`n vrouw zijn die niet allemaal geschikt).
Gisteravond laat is tenslotte ook nog een ander werkblad bezorgd op Amsterdam Schiphol. Dit werkblad is bestemd voor m`n keuken in Suriname. Voor de keuken in Suriname verwacht ik de kasten ook over een paar weken binnen te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten