Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 4 juni 2013

Snaidero keukens bij klanten

Jan en Joop zijn de afgelopen weken druk bezig geweest bij drie verschillende turn-key projecten hier in de buurt. Bij project 592 bijvoorbeeld is nu zowel de keuken als de badkamer klaar (wat plintjes moeten nog gemonteerd worden). Ook de badkamer en keuken van project 595 is nu klaar (ook hier nog wat plintjes die nageleverd moeten worden). Bij project 600 zijn ze helaas nog niet zo ver. Hier zijn ze nu net klaar met het leidingwerk. Dit is een (voor ons) heel groot project voor een klant die in het buitenland woont.
Vandaag zijn er echter al verschillende vrachtwagens komen lossen voor nieuwe keukens die Jan en Joop nu eerst moeten monteren. Deze week kunnen ze nog verder bij project 600, maar vanaf dinsdag as. worden ze verwacht bij de klant van order 596 in Hardinxveld. Zelf zou ik eigenlijk nu inspiratie op moeten gaan doen voor m`n nieuwe showroomkeukens, maar op dit moment is het hier echt te druk voor. Ik heb gisteren in Engeland nog Engelse bladen over keukens en wonen gekocht om wat ideetjes op te doen. Binnenkort maar eens gaan lezen. Voor wie het leuk vindt, ik heb ze in de showroom liggen nu.
Hieronder nog een foto van de S18 showroomkeuken voor de klant van project 609 in Eindhoven. Monteur Steef is daar de voorbereidende werkzaamheden aan het doen en klant wilde even weten hoe het er uit zou gaan zien als ze een verlaagd plafond zouden gaan doen. In de showroom zit er een koof (hier zit een staalconstructie achter) voor deze keuken. Dit lijkt een beetje op de situatie die ze straks krijgen om verlichting voor de hoge kasten te realiseren. Bij project 609 komt het eiland trouwens haaks te staan ten opzichte van de hoge kasten. Dit ziet er uit zoals bij deze Snaidero keuken die Steef in Roosendaal heeft gemonteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten