Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 4 maart 2013

Keuken geplaatst in Zeeland (Wemeldinge)

Vorige week hebben de monteurs Jan en Joop de keuken geplaatst van project 590 in Wemeldinge (Zeeland). Deze Snaidero keuken is er redelijk vroeg in gegaan, er wordt immers nog flink verbouwd in deze woning.
We hebben bij deze keuken de eerste Neff I99L59N downdraft afzuigkap gemonteerd. Bij aankoop van de keuken was deze Neff afzuigkap nog niet leverbaar. Sinds kort dus wel en heeft klant ervoor gekozen om de plafondafzuigkap te laten vallen en deze in te ruilen voor de downdraft afzuigkap.
Allereerst is de onderbouw van het eiland geplaatst en is de afzuigkap gemonteerd. Dit is zodanig gedaan dat er minimaal ruimte verlies was in de lades, de motor van de afzuigkap komt namelijk de kast in (zie de foto`s).
Zodra dit was gebeurd is de uitsparing voor de afzuigkap in het werk gemaakt. Dit was best wel spannend natuurlijk, maar allemaal goed afgelopen. We hebben nu de mal voor de sparingen, dus voor de volgende keer moet het makkelijker gaan.
De keuken van dit project is trouwens een Snaidero Way in Dark Ash (donker essen) en titanium greeplijsten. Klik hier voor de fotopagina van de Snaidero Way keuken. Het werkblad is super wit composiet (bianco assoluto), ook de strakke spoelbak is in dit materiaal uitgevoerd.

2 opmerkingen:

 1. Dag Rudy,
  Leuk om je blog te lezen, en nu natuurlijk om de eigen keuken weer even te zien.
  Hij is nu helemaal ingepakt, want er moet inderdaad nog veel gebeuren.
  Ook de aansluitingen moeten nog gebeuren, maar Jan en Joop hebben goed gewerkt.
  Alleen de afzuigkap hebben we na monteren natuurlijk even een paar keer "uit zijn schulp" laten komen.. we zijn heel blij daarvoor gekozen te hebben, daardoor blijft de ruimte erboven lekker leeg en ruimtelijk..!
  Alvast bedankt voor de goede service, en we zijn heel benieuwd naar het eind resultaat als hij in Mei weer uit de doos kan en afgewerkt kan worden!

  Grt,

  Jasper en Simone

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de keuken! Ik hoor het wel wanneer ik verwacht wordt in Mei :)

   Verwijderen