Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 23 maart 2013

Keuken in Suriname

Hoewel het al bijna april is, sneeuwt het op dit moment hier op Arnemuiden. Maar van kou hebben ze in Paramaribo (Surimame) geen last op dit moment. Ik sprak m`n Surinaamse klant vanmiddag nog via Skype. Het is nu 33 graden in Paramaribo! De Snaidero keuken voor deze klant wordt in hoogglans wit gelakt. Lak is erg handig in zo`n vochtig klimaat, het kan veel beter tegen vocht als de beruchte folie keukens. Het werkblad gaan we in roestvrijstaal doen, een heel degelijk materiaal wat ook nog eens heel schoon is. Deze keuken in Suriname heb ik nog niet geplaatst, dus even een andere mooie foto bij dit bericht gebruikt. Je ziet dat het eiland ton-sur-ton in donker hout is gemaakt. Voor het wandmeubel en de kolomkasten is gekozen voor wit hoogglans en roestvrijstaal.
Jan en Joop hebben vandaag keuken project 576 opgeleverd in Goes. Ook deze Snaidero keuken is nu ook echt klaar. De woning had nog geen kozijnen toen we de keuken plaatsten. Om diefstal te voorkomen hadden we daarom de Neff inbouwapparatuur in ons magazijn bewaard totdat de woning echt afgesloten kon worden.
Het is heel druk in de montage nu. Vandaar hebben we het opleveren van deze keuken in Goes maar op zaterdag gepland zodat andere klanten er geen "last" van hebben dat Jan en Joop even weg zijn. Voor de aankomende week hopen we allereerst de Snaidero keuken in Middelburg klaar te maken en aan het eind van de week de Snaidero keuken van Andries en Gerrit in Bilthoven. Deze keuken zou eigenlijk al eerder geplaatst moeten zijn, maar klant had wat pech met de parketvloer. Dit is allemaal opgelost nu, dus de keuken kan er in nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten