Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 25 maart 2013

Snaidero Gioconda keuken

Onlangs heb ik m`n Snaidero Gioconda showroomkeuken uitverkocht aan klanten uit Den Haag. De keuken heb ik daar bezorgd, maar deze keuken is nog niet geplaatst (klant is de wanden en het leidingwerk nog aan het voorbereiden). Van Snaidero kreeg ik pas nog wat Snaidero Gioconda foto`s, leek me wel leuk om te laten zien hoe ze het in andere landen doen.
Geen ingetogen stucwerk op de muur, maar de hele muur beplakken met goudkleurig mozaïk. Zul je in Nederland niet vaak tegen komen zo. Ik denk niet dat m`n klant in Den Haag dit zo gaat doen (deze keuken komt in een oud herenhuis te staan). Nu is de Gioconda van zichzelf al best uitbundig qua styling, dus heeft deze keuken wat mij betreft niet zo`n goudkleurig mozaïk nodig om tot zijn recht te komen.
De Gioconda Design is alleen verkrijgbaar in matte lak, bij deze keuken is dat "Cloud White". Vroeger was er ook een Kersen houten versie, maar die is inmiddels niet meer leverbaar. Hier op Arnemuiden heb ik wel een paar Snaidero Gioconda`s geplaatst in Kersen hout, maar dat is al een paar jaar geleden. De Gioconda is als keukenmodel al sinds het jaar 2000 in productie bij Snaidero, vandaar dat er tussendoor best wel wat is gewijzigd in het model. Deze keuken was toen ontworpen door Massimo Iosa Ghini, een Italiaanse ontwerper.
Op de foto hierboven is te zien dat je met het mozaïk heel mooi ronde hoeken kunt afwerken. Net zoals bij de zitbank in de badkamer waar ik pas over blogde.
Om heel eerlijk te zijn heb ik niet de intentie om de Gioconda opnieuw in de showroom op te nemen. Ik heb de keuken ruim een jaar in de showroom opgesteld gehad en er gewoon te weinig respons op gekregen. Ik denk dat mijn klantengroep minder gecharmeerd is van klassieke keukens. Ik heb uiteraard nog steeds een Gioconda monsterdeur hier liggen en kan het model dus ook nog gewoon leveren. Mensen die de keuken in het echt willen zien neem ik dan wel mee naar de showroom in Italië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten