Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 7 maart 2013

Italiaanse design keuken in Roosendaal

Inmiddels is Snaidero keuken project 593 in Roosendaal echt klaar. Monteur Steef heeft deze Italiaanse design keuken geplaatst, maar wat nou zo fijn was is dat alles al netjes voorbereid klaar was. De keuken kon dus ook echt in 1 keer klaar gemaakt worden. Je komt de laatste tijd ook regelmatig bij klanten waar de aannemer behoorlijk uitloopt op de afgesproken planning. Je moet dan de keuken na montage weer opnieuw inpakken omdat bijvoorbeeld de stucadoor nog bezig is. Of de inbouwapparaten kunnen er nog niet in omdat er nog geen kozijnen in het huis zitten. Maakt niet uit hoor, komt uiteindelijk ook goed. Maar het is ook gewoon ook eens heel lekker als het wél allemaal gaat zoals vooraf afgesproken. Dus bij deze mijn complimenten Marieke!
Hoe dan ook, bij deze klant in Roosendaal is het heel mooi geworden. Aanvankelijk hadden we de hoge kasten volledig greeploos bedacht zoals bij de Snaidero S12 showroomkeuken. Maar in de showroom zag klant de Kube grepen op de hoge kasten met doorlopende deuren van de Snaidero S13 showroomkeuken en uiteindelijk vonden ze dit toch beter. Het staal van de grepen komt terug in de deuren van het eiland en het ziet er gewoon ook wel stoer uit. De kleinere deuren (boven en onder de Gaggenau apparaten) zijn trouwens nog steeds greeploos.
Het eiland is volledig greeploos, alleen op de volledig geïntegreerde vaatwasser is de Kube greep gemonteerd in het rvs. Omdat dit deel van de keuken uit het zicht van de kamer is vonden we dit niet storend. Eventueel had deze vaatwasser ook greeploos gekund in Smeg, maar gelukkig zag ook klant zelf dit niet zitten. En ze hadden onlangs al een Siemens volledig geïntegreerde vaatwasser gekocht, dus die heeft monteur Steef gewoon overgebouwd. Als deze ooit stuk gaat kan ik hem altijd nog vervangen door een goede Neff vaatwasser.
Op het eiland is natuurlijk ook een kookplaat gemonteerd, dit is de extra brede Neff T44T97N0 inductiekookplaat geworden. Deze kookplaat heeft twee inductie flex zones en een inductie "wok" in het midden. Ik heb deze kookplaat zelf nu in de Snaidero S18 showroomkeuken zitten.
M`n klant had de keuken overigens voor haar verjaardag gehad! Wel leuk hoor zo`n mooi cadeau voor je verjaardag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten