Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 7 maart 2013

Neff S41U69N3EU vaatwasser in de showroom

Vanmorgen heeft monteur Steef de vaatwasser uit de Snaidero S10 showroomkeuken omgewisseld voor het nieuwe type Neff S41U69N3EU. Ik had deze vaatwasser al een paar keer bij klanten gemonteerd, maar zelf nog niet opgesteld staan. Op zich niet zo bijzonder een vaatwasser vervangen natuurlijk, maar het gaat hier om het topmodel uit de Neff collectie. Deze vaatwasser heeft best wat aanpassingen ten opzichte van het vorige model. Zo is het blauwe licht van binnen nu wit (net als bij Míele). Ook is het display aangepast. De nieuwe Neff S41U69N3EU heeft een mooi tft display zodat je precies ziet waar de vaatwasser mee bezig is. Zoals voor zich spreekt is deze vaatwasser super stil. Het showroom model vaatwasser gaat binnenkort naar de nieuwe Snaidero keuken voor project 592 in Middelburg.
Jan en Joop zijn gisteravond laat terug gekomen uit den Haag. Deze Snaidero keuken an-sich is klaar maar het blad kan er nog niet op. De aannemer zou het blad mee naar boven tillen tegelijk met glas en dergelijke. Maar dit glas is nog niet binnen (het blad past niet in de lift). Binnenkort nog maar een keertje terug dan. Ze zijn nu in Vlissingen eerder begonnen bij project 595 (de meterkast wordt nu uitgebreid met extra groepen). Morgen hoopt ook Steef bij project 595 aan de slag te gaan (best een flinke klus ook). Hieronder nog wat foto`s van de nieuwe Snaidero Lux keuken zoals deze vorige week in Brussel stond.
Bij de Snaidero Lux worden de handgrepen ingefraisd aan de bovenkant van het front. Aan de binnenkant van de greep komt de frontkleur weer terug. Hieronder een foto van de Lux handgreep op de beurskeuken. Dat hoeft trouwens niet persé, ik heb ook Lux grepen gezien die aan de binnenkant een afwijkende kleur hebben (of geheel Alu). Kijk maar op de fotopagina van de Snaidero Lux keuken.
Naast de fotopagina Snaidero Lux heb ik ook nog een pdf gekregen met wat Snaidero Lux voorbeeldopstellingen, maar op zich komt daar niet zo extreem veel meer in voor als wat op de fotopagina staat. Je kunt de Lux handgreep trouwens ook laten vervallen. De lade moet dan voorzien worden van automatische opening, dan krijg je meer een keuken zoals de nieuwe Snaidero S18 showroomkeuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten