Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 13 maart 2013

Snaidero keukens geplaatst

Naast de Snaidero Terra keuken in Vlaardingen hebben Jan en Joop vorige week ook in den Haag gewerkt bij Snaidero keuken project 582. De aannemer van deze klant had bijna alles netjes voorbereid, zodoende stond de nieuwe Snaidero keuken er al vlot in.
Het werkblad voor het eiland van project 582 staat nog beneden in de garage (het is een appartement). De aannemer gaat het blad binnenkort naar boven takelen (tegelijk met de ramen). De lift is namelijk veel te klein voor het grote aanrechtblad. Binnenkort hopen Jan en Joop dus weer verder te gaan bij deze klant.
Bij project 582 hebben we rechts naast de grote wijnkoeler een pantrykast gemaakt. Achter de vouwdeuren zit dus een extra keukentje om te voorkomen dat allerlei keukenapparaten op het mooie keukeneiland komen te staan. Over die pantry oplossingen had ik al eerder geblogd.
Bij de nieuwe Snaidero S18 showroomkeuken is er ook een heel groot blad gebruikt, maar voor een klant uit Breda heb ik net een wel heel lang blad bedacht. Deze klant heeft de beschikking over een hele grote ruimte, het eiland bij deze klant wordt om precies te zijn 489,6cm lang! Wat ik zelf wel heel mooi vind is dat het witte werkblad als het ware als een hockeystick om het rvs heen gaat.
Waar ik nog wel een klein beetje over twijfel bij deze keuken in Breda is de afzuigkap. Het plafond wordt 450cm hoog bij deze klant. Nu kan ik daar an-sich m`n plafondafzuiging makkelijk kwijt natuurlijk, ik denk zelf dat de extra hoogte alleen nog béter zal gaan werken (warme lucht wilt toch al graag naar boven). Klant denkt zelf ook aan downdraft (zie foto hier onder), maar om heel eerlijk te zijn heb ik over downdraft wel mijn reserves. Ook is het in het ontwerp niet zo heel mooi dat er een extra zwart gat in het blad komt. Ik ben wel benieuwd waar klant straks voor gaat kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten