Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 13 maart 2013

S18 showroomkeuken in beeld

Vandaag heeft Ingrid de foto`s gemaakt van de nieuwe S18 showroomkeuken. Het is echt een hele grote Italiaanse design keuken, lastig om zelf even op de foto te zetten.
Het eiland van de S18 showroomkeuken is zelfs meer als 360cm breed en 120cm diep. Zulke grote keukeneilanden komen niet zo vaak voor, maar als je de ruimte hebt is het wel heel mooi. Alleen in Nieuwrode hebben we laatst een Snaidero keuken geplaatst met een nóg groter eiland van zelfs 420cm breed. Bij de keuken in Nieuwrode is de hoge kastenwand trouwens net zo breed als bij mij (hier nog wat foto`s van deze Snaidero keuken).
Voor de wand met hoge kasten heb ik er 7 stuks naast elkaar gezet van elk 60cm breed. Deze wand is net als het eiland volledig greeploos. Om toch de koel-/vriescombinatie open te krijgen heb ik een witte greeplijst gepland zodat je toch de koelkastdeur open kunt krijgen (deze greeplijst zit aan 2 kanten om het symmetrisch te houden).
Wat ook min of meer symmetrisch is (maar dat is meer geluk als wijsheid) dat zijn de 2 apparaten van 60cm in de hoge kastenwand met de 2 spoelbakken en 2 kranen. Beide kranen zijn voorzien van een uittrekbare slang. Ik heb er geen zeeppomp bij gezet, maar achteraf gezien had dit misschien wel beter geweest.
Morgen komt Fausto (de Italiaanse chauffeur) trouwens weer langs om Snaidero keukens te lossen. Hij zal wel benieuwd zijn naar de nieuwe showroomkeuken (hij heeft `m ook bezorgd laatst).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten