Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 11 maart 2013

Badkamer in Zeeland (Scherpenisse)

Afgelopen week ben ik nog even langsgeweest in Scherpenisse bij project 591. De leisteen vloer was klaar (door Jan en Joop gelegd), ook het tegelwerk in de badkamer hadden Jan en Joop al klaar. Het badmeubel is klant nu zelf aan het monteren, hieronder een foto van dit Facto Evolution meubel met een Korakril ("Corian") blad en spoelbak. Met name het Corian toont heel chique. Om de deuren te beschermen tijdens de montage zit er nu nog beschermfolie op.
De badkamer is nu bijna klaar, het voegen van de vloertegels moet bijvoorbeeld nog gebeuren. Daarna gaat de klant zelf beginnen met de montage van de keuken. Dat klanten zelf monteren komt niet zo heel vaak voor, maar sommige klanten zijn inderdaad erg handig. Uiteraard duurt de montage dan veel langer als bij een stel monteurs als Jan en Joop. Maar als je toch de tijd hebt, waarom niet?
Het tegelwerk in de badkamer is overigens hetzelfde als bij mij in de showroom, alleen hebben Jan en Joop de wandtegels hier niet in halfsteensverband geplakt maar nóg iets strakker (eigenlijk wel mooier moet ik toegeven). Het toilet trouwens is een zgn. Rimfree versie, heel makkelijk schoonmaken dus.
Meer foto`s van de Italiaanse badkamers staan op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten