Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 29 maart 2013

Druk dagje weer

Druk dagje gehad vandaag, toen ik op m`n werk aan kwam was Snaidero al aan het lossen (een Snaidero keuken voor een klant in Amsterdam deze keer). Nadat de chauffeur had gelost kregen we nog een paar flessen Limoncello van `m (wel heel aardig alleen drink ik dat nooit maar dat durf ik hem nog niet te zeggen)...
Verschilllende klanten kwamen langs op afspraak, maar plots stonden er ook twee mensen in de showroom die niet hadden afgesproken. Familie van m`n klant uit Suriname. Ze kwamen even hallo zeggen, kopje koffie drinken en natuurlijk de keuken te bekijken die naar Suriname moet. Leuk hoor!
Joop stuurde me tenslotte nog onderstaande foto van een stukje van de Snaidero keuken die ze (Jan en Joop) begin vorige week voor me hebben gezet in Middelburg. Alleen de achterwanden (op maat) moeten er nu nog op. De klant had ondertussen (via de omschrijving op de laatste termijn betaling) al laten weten dat ze de keuken heel erg mooi vonden. Bedankt! Vandaag zijn hebben ze als het goed is de keuken in Bilthoven afgerond, maar heb ze door de drukte niet meer kunnen spreken helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten