Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 5 maart 2013

De nieuwe Snaidero S18 showroomkeuken

Sinds dit weekeinde staat de nieuwe S18 showroomkeuken opgesteld in de showroom hier. Ik moet de mooie foto`s nog laten maken, maar heb alvast een "snelle video" gemaakt van deze keuken. Een video zegt vaak meer als een heleboel foto`s. Ook nog even wat gewone foto`s gemaakt natuurlijk, maar zonder goede belichting is het heel lastig om de keuken er mooi op te krijgen. Het staal lijkt wel zwart, terwijl dit in het echt veel lichter over komt. Binnenkort maar eens met goede fotoapparatuur opnieuw proberen. . Bij de S18 showroomkeuken heb ik de hoge kastenwand volledig greeploos gemaakt. De koel-/vriescombinatie kan geopend worden door middel van de greeplijst, deze komt aan de andere kant van de wand terug om symmetrisch te blijven. De andere kasten (ook de lades) gaan allemaal open met druksluiting.
Bij het eiland heb ik 3 ladekasten van 120cm naast elkaar gezet aan de "kamerkant". Aan de andere kant van het eiland zitten nog meer lades, maar ook de aanrechtkast en de Neff vaatwasser natuurlijk. Onder de brede Neff inductiekookplaat zit ook nog een extra binnenlade van 120cm voor o.a. het bestek. De bestekindeling is van massief hout (op de video is dit wel te zien).
In de wand met hoge kasten zit natuurlijk niet alleen de Neff koel-/vriescombinatie, maar ook de grote Neff B46C74N3 VarioSteam oven en de Neff C77V60 koffiemachine. Om toch symmetrisch te blijven (de oven is hoger als de koffiemachine) heb ik onder de koffiemachine de Neff N21H40N3 servieswarmer gepland. Ook wel handig, heb je altijd de koffiekopjes bij de hand (de servieswarmer hoeft trouwens niet altijd aan te staan).
Vandaag zijn Jan en Joop (de monteurs) trouwens nog in den Haag bezig voor project 582. Als het een beetje meezit zijn ze daar donderdag wel klaar en kunnen ze de Snaidero Terra showroomkeuken gaan demonteren hier. Vrijdag as. willen ze deze keuken gaan monteren in Vlaardingen. Monteur Steef is nu bij een klant van mij in Middelburg aan het werk, straks hoopt hij weer in de showroom aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten