Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 1 maart 2013

Snaidero Ola 20 keuken in Brussel

Naast de Snaidero Lux en Snaidero Way keukens stond er ook een Snaidero Ola 20 opgesteld op de Snaidero Batibouw in Brussel. Hier nog een paar foto`s van deze keuken (de kleur van deze keuken is trouwens AP7X1K Bianco Nordic Micalak).
Het overstekende bladdeel bij deze Ola 20 keuken heeft de ondersteuning van de speciale poot. Deze poot is er in een enkele en in een dubbele versie (1 poot en een doorlopende poot met twee verticale stukken zoals op de foto). Ook zijn deze poten er in twee hoogtes, eentje die nodig is als het blad uit 1 stuk doorloopt (zoals op de foto). De andere is op tafelhoogte van 70cm. Er zijn nu drie kleuren in de collectie voor deze poot; carbon, licht essen hout (zoals op foto) en donker essen hout.
De "holle hoekkast" van de Snaidero Ola 20 keuken heeft vier planken met een chromen "railing". Deze melamine planken zijn leverbaar in gebleekt essenhout of donker essenhout. De kleur van deze planken zou ik afstemmen op de kleur van de ladebakken. Bij de luxe "elegance" stalen ladebak combineert Snaidero tegenwoordig een bodem in donker essenhout. Bij de standaard witte ladebak zit een gebleekt essenhouten bodem. Lees hier meer over de ladebakken bij Snaidero keukens. Eventueel (dit is dus niet standaard!) is de kast leverbaar met LED verlichting af fabriek. Deze verlichting gaat dan aan met een sensor.
De afgeronde hoge kast van de Ola 20 staat hier in de showroom nu met normale planken. Eventueel is deze kast (tegen meerprijs uiteraard) ook mogelijk als apothekerskast zoals op de foto hier onder. Omdat de gehele kastinhoud van de apothekerskast op 1 ladegeleider draagt qua gewicht moet dit een heel zwaar systeem zijn. Vandaar de behoorlijke meerprijs.
Gisteravond heb ik samen met Ronald nog naar de klepkast van de Ola 20 gekeken. Deze kast kan naar wens uitgevoerd worden met een croupier blende, hier had ik laatst nog een video van geblogd. In mijn showroom heb wél de croupier-blende op deze kast maar wel handmatige opening. Tegen meerprijs kan dit ook electrisch, je duwt op de deur en dan gaat deze vanzelf open. Op de kast zit dan weer een knopje waarmee je de kast weer sluit. Ronald laat hieronder zien op de video hoe dat gaat. Op de beurs heb ik natuurlijk nog andere foto`s gemaakt. Die volgen dus binnenkort weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten