Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 21 december 2012

Montage Snaidero showroomkeuken

De monteurs Jan en Joop zijn druk bezig met het monteren van de nieuwe Snaidero S13 showroomkeuken. Ik denk dat de keuken vanavond wel een eind klaar is. Ik heb voor de hoge kasten gekozen voor de kleur Bianco Artico ("ieselijk wit"). Het eiland wordt weer inox hoogglans net als de S1 showroom keukenopstelling. Het werkblad heb ik deze keer uitgevoerd met een wit composieten spoelbak. Toch maar eens kijken hoe mijn klanten hier op gaan reageren.
Vanmiddag is door de transporteur de vorige S13 showroomkeuken opgehaald. Deze Italiaanse design keuken gaat naar de nieuwe woning van Andries en Gerrit in Bilthoven. Begin januari hopen Jan en Joop de montage van deze keuken te gaan verzorgen.
Vanmorgen heb ik ook nog een flink aantal Neff inbouw apparaten uit de showroom verkocht. Een klant uit Scherpenisse heeft een oven en koffiemachine gekocht (natuurlijk met een Snaidero keuken er bij). Een andere klant (uit Middelburg) heeft nog een Neff vaatwasser uit de showroom gekocht voor in hun nieuwe Snaidero keuken. Ik heb nu niet zoveel 2012 apparaten van Neff meer staan. Op dit moment nog een oven (zonder de Hide functie) en een Innowave combimagnetron.
In januari presenteert Gaggenau ook een nieuwe lijn inbouwapparatuur op de beurs in Keulen. Ik denk dat ik die apparaten dus medio mei ga uitwisselen in de showroom. Ook Míele is dit van plan, die apparaten zullen nog wel later beschikbaar komen denk ik. Enfin, eerst maar eens in Keulen kijken of ik het überhaupt wel mooi vind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten