Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 12 december 2012

Roestvrijstalen werkbladen op Italiaanse design keukens

Vanmiddag is er weer een voorraad roestvrijstalen werkbladen bezorgd, een paar grote en een paar kleintjes. Eentje er van was voor de klant in Veere met de Snaidero Terra. De chauffeur was zo aardig om het gelijk maar even rechtstreeks bij de klant te bezorgen. Morgen hopen Jan en Joop hier de keuken klaar te maken. Ben wel heel blij dat het zo snel binnen was. Ook klant dacht er zo over blijkbaar want hij mailde net "Rudy, je bent een kei!!" (leuk hé).
Zoals gezegd, in Veere ben ik nog niet klaar. Daarom wat plaatjes van een Snaidero Kube met een dik roestvrijstaal werkblad. Deze keer juist bekrast afgeleverd. De glans is dan van het staal af gehaald en het blad wordt dan matter. Over roestvrijstaal als materiaal in de keuken heb ik al vaker geblogd, dus ga ik daar even niet verder op in vandaag.
Bij zo`n strakke witte keuken met een roestvrijstaal werkblad doet de boel wat "kil" aan. Wil je dan toch wat sfeer in de keuken brengen dan vind ik zo`n Iroko snijplank wel heel leuk. Het is warm en doet vriendelijk aan.
Je kunt natuurlijk ook de vloer in hout uitvoeren zoals bij bovenstaande Snaidero Kube keuken, maar om heel eerlijk te zeggen ben ik daar niet zo weg van. Je morst gauw water als je in de keuken bezig bent. Is niet zo goed voor een parketvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten