Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 5 december 2012

Keuken in Sint Laurens (bij Middelburg)

Afgelopen maandag zijn de monteurs Jan en Joop begonnen met de keuken in Wezemaal (België), deze Snaidero Orange keuken was gistermiddag al klaar. Ze waren zo snel klaar omdat bij dit project puur alleen de keuken geplaatst moest worden. Bijna alle leidingen waren al gereed en er zat geen stucadoorswerk en dergelijke bij.
Zodoende zijn ze vanmorgen een nieuw keuken project begonnen in Sint Laurens (bij Middelburg). Bij deze mensen zijn ze nu de installatie aan het voorbereiden (meterkast aanpassen, leidingwerk verleggen en dergelijke). Dit is trouwens dezelfde klant die vorige week nog mee was wezen vliegen.
In Sint Laurens zijn ze wel langer bezig als een paar dagen, we gaan daar ook de bestaande parketvloer renoveren (opnieuw opschuren en behandelen). Ook komt er een nieuw plafond met geïntegreerde afzuiging in. Vervolgens moet er nog gestuct worden. Als je de oude keuken weghaalt dan moeten immers vaak de wanden opnieuw gestucadoord worden waar eerst wandtegels zaten. Ook volgende week zijn Jan en Joop daarom nog in Sint Laurens bezig. Een ingeleende ZZP monteur gaat daarom in Goes een Snaidero keuken voor me plaatsen bij een andere klant. Wel leuk want dit is een dochter van een klant aan wie ik een paar jaar terug al een keuken had verkocht. Ook haar zus heeft een keuken van mij, (zie onderstaande foto).
Morgen middag komt Snaidero trouwens weer keukens lossen, deze keer zit m`n nieuwe S13 showroomkeuken er ook bij. De huidige S13 showroom keuken kan dan gedemonteerd worden en bij klant worden afgeleverd. Nog heel druk voor Jan en Joop dus, want ook de klant van de keuken uit Nieuwrode verwacht volgende week klaar te zijn met z`n vloer en wilt graag dat z`n eiland er toch nog voor de kerst in gaat. De rest van de keuken hebben we al een hele poos terug gemonteerd bij deze klant. Klant had echter nog geen tegelvloer en wilde (begrijpelijk) het eiland pas laten monteren als de vloer er in ligt. De tegelzetter van klant is nu nog steeds bezig dus ik kon niet eerder terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten