Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 11 december 2012

Druk dagje in de showroom

Vandaag wel heel druk gehad, dus niet veel tijd om iets voor het blog te schrijven. Veel klantenbezoek, telefoon en dat soort dingen. Kort berichtje dus deze keer. Ook Jan en Joop hebben het heel druk, ze zijn nu nog bezig in Sint Laurens (bij Middelburg). Donderdag gaat de spuiter daar aan de slag (plafond) zodat ze even weg kunnen en bij m`n Snaidero Terra keuken in Veere de keuken af kunnen maken (het op maat gemaakte blad is dan als het goed is ook binnen).
Als het goed is hebben Jan en Joop van de week 2 keukens klaar (Veere en Sint Laurens). De ingehuurde ZZP monteur staat weer ingepland om morgen in Goes te beginnen, ook die keuken verwacht ik deze week wel klaar te hebben. Vanmiddag nog contact gehad met de Snaidero klant uit Nieuwrode (België), de tegelaar is klaar nu (het is mooier als het keukeneiland na de vloertegels wordt geplaatst). Maandag kunnen Jan en Joop de keuken afmonteren.
Zodra ze in Nieuwrode klaar zijn gaan we in de showroom beginnen aan de nieuwe S13 keuken. Daarnet nog telefoon gehad van de eigenaar van de huidige S13 keuken, ze zitten er eigenlijk al op te wachten want de aannemer schiet erg op daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten