Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 30 november 2011

Keuken in Zeeland ingemeten (Kamperland)

Gisteravond heb ik een keuken ingemeten bij een klant in Kamperland, op zich natuurlijk niet zo bijzonder. Maar bij het naar huis gaan zag ik `m pas staan, de originele Neff oven die klant in de bestaande keuken had zitten van wel 34 jaar! Hieronder wat foto`s van deze Neff oven die het na 34 jaar nog steeds prima doet.


De electrische kookplaten van deze keuken doen het nu wat minder, (mag wel na 34 jaar), ook is de keuken inmiddels wel wat gedateerd. Zodoende (vertelde klant) zijn ze naar onze showroom gereden om te kijken naar Neff ovens. Van het een kwam het ander en inmiddels hebben ze een mooie Italiaanse design keuken besteld met opnieuw Neff inbouwapparaten.


Voor in de nieuwe keuken heeft deze klant gekozen voor de Neff B46C74N0 VarioSteam bakoven met stoomfunctie, hide&slide etc. Natuurlijk komen er nog veel meer mooie Neff apparaten in de nieuwe keuken, meer daarover zodra de keuken is uitgeleverd.


Let aub even op het Neff logo op de greep van de nieuwe oven, dit is hetzelfde als op de oude oven (rechts naast het klokje op bovenste foto). Leuk toch als dit na al die tijd nog steeds hetzelfde is!

De foto`s van de nieuwe Italiaanse design keuken zet ik straks op deze pagina.