Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 15 november 2013

Nieuwe Skyline 2.0 en wat aanpassingen in het Snaidero assortiment

Onlangs heeft Snaidero foto`s van de nieuwe Skyline 2.0 vrijgegeven, deze keuken gaat straks de huidige Skyline als model vervangen. Dit heeft tot gevolg dat de huidige "oude" Skyline vanaf april 2014 niet meer leverbaar is (eigenlijk kun je dus beter nog heel even wachten als je een Skyline wilt hebben).
De nieuwe Skyline wordt straks door Snaidero gemaakt in de "Sistema 22" lijn (net als de Orange, Ola 20, Code, Way, Board, Lux en Idea 40). Ook is het design iets strakker gemaakt op de nieuwe Skyline 2.0.
Per heden zijn trouwens de glazen werkbladen voor de Ola 20 uit de collectie gehaald. Klanten voor een Ola 20 keuken zijn blijkbaar niet echt te porren voor een glazen werkblad. Ik had het vorig jaar (Eurocucina in Milaan) al geschreven; corian is meer geschikt als Ola 20 werkblad (kan naadloos). Bij project 566 zie je zo`n Ola 20 met een super lang naadloos Corian werkblad. Omdat Corian wel wat meer kwetsbaar is kiezen sommige mensen juist voor een hele lange composiet, dat zie je bij de Ola 20 van project 614 in Lichtenvoorde.
Tenslotte nog even een andere aanpassing in het Snaidero assortiment; de Bali, Bali-plus en Manila verlichting is per direkt niet meer leverbaar. Is niet zo`n ramp want vaak haalde ik die verlichting toch al elders. In de showroom heb ik nog zo`n Bali LED verlichting bij de Ola 20 wandopstelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten