Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 7 november 2013

Snaidero keukens in Zeeland

In 2006 heb ik aan een klant hier in Arnemuiden een Snaidero Time keuken verkocht in Donker Eiken (project 284 was dat). Ook aan de ouders van deze klant heb ik zo`n Time verkocht (ze wonen toevallig ook hier in Arnemuiden). Hier onder een foto van zo`n Snaidero Time keuken in Donker Eiken hout.
Deze klant gaat een nieuwe woning bouwen. Het huis waar "mijn" Snaidero Time stond was heel snel verkocht, ze vertelden dat dit toch echt wel te maken had met de hele mooie keuken. Gisteren hebben ze opnieuw een Snaidero keuken bij me gekocht. Deze keer geen Time maar een Code in Dark Ash (dat is dezelfde kleur als bij keuken project 590 in Wemeldinge). Hier onder de tekening die ik gemaakt heb voor de nieuwe keuken voor deze klant, het wordt trouwens keuken project 626 in Goes.
Over de Snaidero Time gesproken. Ik hoop in april as. in Milaan de presentatie bij te wonen van de nieuwe versie van deze Italiaanse design keuken. Ook de Time gaat dan in de Sistema 22 lijn uitgevoerd worden (andere kastrompen etc). Hoewel ik de nieuwe Time nog niet in het echt gezien heb denk ik bijna 100% zeker te weten dat ik `m in de showroom wil hebben. Vandaar dat ik volgend jaar toch wel weer wat showroomkeukens wil gaan uitverkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten