Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 8 november 2013

Snaidero keuken Bergen op Zoom (project 620)

De afgelopen dagen zijn Jan en Joop druk bezig geweest met turn-key project 620 in Bergen op Zoom. Best een flinke klus hoor. Leidingwerk verleggen, meterkast aanpassen, verlaagde plafonds, de gashaard monteren, stucwerk en natuurlijk de Snaidero keuken zelf. Ook morgen (op zaterdag) zijn ze nog aan de slag want maandag worden Jan en Joop al weer verwacht bij een andere klant. Volgende week moeten namelijk twee Ola 20 keukens gemonteerd worden. Eentje in Biggekerke (hier in Zeeland) en de andere Ola 20 keuken gaat naar Lichtenvoorde. Nadat deze twee Ola 20 keukens geplaatst zijn mogen Jan en Joop overigens weer terug naar Bergen op Zoom om te beginnen aan project 618.
Bij de klant van project 620 in Bergen op Zoom hebben we trouwens de allerlaatste Míele DG4164 stoomoven gemonteerd. Ze zijn nu echt op, vanaf nu wordt dus het nieuwe (duurdere) type geleverd. Dit is de Míele DGD4635 hoge druk stoomoven. Het verschil tussen deze 2 types is de kleur van het licht in het bedieningspaneel. De DG4164 heeft nog geel licht. De nieuwe DGD4635 stoomoven heeft wit licht. Ook is het stand-by gebruik van de nieuwe stoomoven lager, dit is gedaan om in een lager energielabel uit te komen voor het geval dat er straks ook voor stoomovens energielabels verplicht worden.
Wat bij project 620 in Bergen op Zoom opvalt is het hele lange blad in wit composiet. Normale composiet werkbladen zijn maximaal 3 meter lang (de plaat waar ze het van gaan zagen). Voor deze klant heb ik een maxi-plaat gekocht (bij andere merken noemen ze dit ook wel jumbo-plaat). Deze composietplaten zijn net iets langer. Je houdt dan (na verwerking) zo`n 323cm over qua bladlengte. Is toch best een eind. Eventueel kan ik nóg langere eilanden maken, maar ik moet dan voor roestvrijstaal of corian gaan. Corian kan ook in het wit, maar is wel iets meer "delicaat" (oppassen dus met hete pannen en scherpe voorwerpen). Meer informatie over Composiet en Corian werkbladen staat op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten