Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 29 november 2013

Nieuwe showroomkeukens

Het ziet er naar uit dat er van de week weer een paar showroomkeukens worden uitverkocht. Vandaar dat ik toch weer druk aan het brainstormen ben voor nieuwe showroom keuken opstellingen. Ik wil het graag heel goed doen, een goed ontwerp kan immers heel lang mee. In 1984 bijvoorbeeld ontwierp Giovanni Offredi de onderstaande Snaidero Krios keuken. Nu bijna 30 jaar later ziet het ontwerp er nog steeds super goed uit. Qua opstelling en kleurkeus is het nog steeds actueel.


Voor mij natuurlijk ook een uitdaging om ook zo te plannen dat mensen ook na 20 jaar nog steeds trots op hun keuken zijn. Daarnaast, als een keuken langer mee kan dan mag het vaak ook wat meer kosten. Wat je wel hebt natuurlijk is dat je inbouwapparaten in de regel niet zo lang mee gaan als je keuken. Met name wat meer complexe apparaten zoals magnetrons en inductiekookplaten gaan redelijk snel stuk. Ook koelkasten gaan vaak niet zo lang mee (maar dat is ook niet zo erg want na verloop van tijd gebruiken koelkasten toch meer stroom).


Hoe dan ook, over een maand of 5 is het weer Eurocucina in Milaan en dan presenteert Snaidero weer verschillende nieuwe Italiaanse design keukens. Met name de Idea 40 en de nieuwe Time zijn voor mij interessant. De S10 showroomkeuken opstelling staat dan als het goed is al bij een gelukkige nieuwe eigenaar, vandaar dat ik daar een bestaand keukenmodel voor terug ga plannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten