Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 19 november 2013

Neff integratievaatwasser S41N53N3EU uit de collectie genomen

In m`n greeploze Italiaanse design keukens monteer ik vaak een geïntegreerde vaatwasser van Neff. Je ziet gelijk waar de vaatwasser zit en het ziet er ook wel stoer uit met zo`n rvs bedieningspaneel (met name als het ingebouwd is in een hoge kasten wand). Helaas denken m`n collega keuken adviseurs hier toch anders over. Neff verkoopt er dus te weinig aantallen van. Ze hebben daarom de S41N53N3EU vaatwasser uit de collectie genomen. Hierdoor moeten m`n klanten ófwel kiezen uit de (iets minder voordelige) versie met binnenverlichting, zeoliet en een besteklade danwel voor een instapvaatwasser waarbij het zwarte Neff logo ontbreekt. Hier onder een foto van de Neff S41N53N3EU vaatwasser (die dus niet meer leverbaar is).
Ik had nog een aantal klanten met zo`n vaatwasser in het keukenplan. Bij sommige klanten kan ik het vanuit eigen voorraad oplossen, maar bij andere klanten moet ik toch gaan bellen voor een oplossing. Om eerlijk te zijn vind ik de vaatwasser zonder het Neff logo niet mooi. Aan de andere kant is het bedieningspaneel van de luxere versie van de vaatwasser iets dikker. Als je deze bij een Snaidero keuken onder het werkblad monteert komt er een stuk rvs voorbij de bladrand in het zicht. Niet elke klant vindt dit netjes. Dus toch maar even met klanten gaan overleggen dus.
Voor de mensen die de vaatwasser in een hoge kast willen (zie foto hier onder) is de keus nogal makkelijk! Gewoon voor de luxere versie gaan, dat het bedieningspaneel dan dikker is stoort dan echt niet. Het is sowieso een stuk luxere machine (ook stiller).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten