Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 18 november 2013

Snaidero keukens op de beurs in Bergamo

Onlangs werd in Bergamo (Italië) een woonbeurs gehouden. Hier stonden natuurlijk ook Snaidero keukens opgesteld, maar dan meer conform de lokale smaak. Zo`n beurs is niet bedoeld voor de internationale vakhandel zoals de Eurocucina in Milaan, maar juist voor de lokale Italiaanse klantenkring. Toch leek het me leuk hier ook een aantal foto`s van te plaatsen. Je kunt toch wel zien dat ze in Italië zelf weer heel andere keukenontwerpen verkopen als hier.


Bijvoorbeeld bovenstaande hoogglans gelakte Snaidero Board in een two-tone opstelling. Het gifgroene kleurtje kun je natuurlijk ook vervangen door bijvoorbeeld donkergrijs en dan krijg je toch weer een heel ander beeld.


Naast de Board stond er ook een Snaidero Lux keuken opgesteld. Een wat meer behoudender keuken (met name qua kleurkeuze) als de Board die was opgesteld. Net als de Board is ook de Lux ontworpen door architect Pietro Arosio.


Tenslotte stond er op de beurs in Bergamo ook een nieuwe Skyline 2.0 keuken. Van de Skyline 2.0 had ik onlangs al wat foto`s voorbij laten komen die wat beter gelukt waren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten