Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 22 november 2013

Keukens in Zeeland, Ola 20 in Biggekerke

De afgelopen week zijn de monteurs Jan en Joop met keukens hier in Zeeland bezig geweest. Ze hebben in Vlissingen gewerkt bij project 600 en hebben de Snaidero Ola 20 keuken van project 603 geplaatst. Deze Ola 20 keuken is in een matte micalak gespoten, deze keer de kleur Bianco Nordic. Net als de Ola 20 keuken van vorige week hebben we ook hier Míele apparaten geleverd uit de nieuwe 6000 serie.
Voor de achterwand van deze Ola 20 keuken hebben Jan en Joop een mal gemaakt (er komt namelijk een ronde vorm in). Deze mal is naar de bladenfabriek toe zodat deze precies nagemaakt kan worden in hetzelfde composiet als het werkblad van de keuken. We willen volgende week deze achterwand monteren zodat de keuken klaar is en de klant kan gaan verhuizen. De achterwand komt er ongeveer uit te zien zoals bij onderstaande Ola 20 keuken, maar dan natuurlijk met een uitsparing voor het raam.
Dan nog even iets anders. Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer dankdag op Arnemuiden. De winkels zijn hier dan gesloten, mijn keukenshowroom dus ook. Voor alle duidelijkheid, woensdag 27 november as.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten