Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 30 november 2012

Snaidero Terra keuken in Veere

Gisteravond heel laat (net vóór middernacht) waren de monteurs Jan en Joop weer terug uit Frankfurt. De nieuwe Italiaanse design keuken daar is klaar, gelukkig geen beschadigingen. Slechts 1 opleverpuntje; een trafo tekort geleverd. Moet ik dus nog even nasturen.
Hoewel de oplevering van het huis vandaag is lopen er de komende weken nog genoeg bouwvakkers rond daar. De beschermfolie hebben Jan en Joop dus nog op de keukenfronten laten zitten om beschadigingen te voorkomen. Vanmorgen is Snaidero hier weer nieuwe keukens komen lossen, deze keer gelukkig met een wat minder fragiele chauffeur. Met z`n drietjes de wagen gelost en binnen het uur was de vrachtwagen dus weer leeg en kon hij terug naar Italië.
Zodra de vrachtwagen leeg was ben ik naar Veere gegaan. Jan en Joop zijn daar begonnen met een Snaidero Terra keuken. Er moesten nog wat kleine dingetjes overlegd worden, klant kwam dus ook nog even langs. Bij deze Snaidero keuken heb ik een hoekopstelling tegen de ene wand verkocht met aan de andere kant een hoge kasten wand zoals klant ook in hun vorige Snaidero Terra had.
Deze Snaidero keuken wordt de eerste waar we de Spring afzuigkap met bipolaire afzuiging gaan monteren, we waren erg benieuwd of dit wel kon qua ophanging met het hele hoge plafond in de ruimte. Bij de afzuigkap zitten ophangdraden van twee meter, deze komen aan de bovenkant van de afzuigkap. Het blijkt nu precies goed uit te komen. Deze afzuigkap gaat straks op de automaat staan. Dit betekent dat de afzuigkap zelf bepaalt of hij aan moet, harder moet danwel zachter. Dus zelfs als klant niet thuis is kan de afzuigkap gaan "draaien" als er bijvoorbeeld stank binnenkomt door het raam van een scooter of iets dergelijks.
Op de Eurocucina in Milaan had ik nog een kleine "demo" gevolgd van deze bijzondere afzuigkap. Hieronder de video van toen op de stand van Snaidero.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten