Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 27 november 2012

Keuken project in Amsterdam klaar

Gisteren zijn Jan en Joop naar Amsterdam geweest om daar Snaidero keuken project 560 op te leveren. De loze ruimte boven de hoge kasten van deze keuken hebben we met op maat gemaakte opzetkasten opgevuld. Deze kasten zijn pas gemaakt nadat de keuken stond. Vóór montage inmeten ging niet omdat de natuursteen vloer er toen nog niet in lag. Het is wel heel mooi geworden vind ik.
In de hoge kasten wand van deze keuken hebben we ook een "pantry" ingebouwd. Achter de draaideuren is een extra werkblad voorzien met een wijnkoeler achter de deur. Deze ruimte wilt klant gaan gebruiken om drank en dergelijke uit te schenken. Hieronder een foto van de pantry (de stopcontacten worden nog vervangen door rvs stopcontacten). Binnenkort wil ik er zelf nog eens langs om de apparaten in te stellen (waterhardheid, taal en dergelijke). Veel klanten vinden het niet zo fijn om de gebruiksaanwijzingen door te spitten.
Op de terugweg zijn ze (de monteur Jan en Joop dus) nog even langs geweest bij Snaidero keuken project 557 in Leiden. Deze Snaidero keuken staat hier al een paar maanden maar een voorraadlade moest nog even nagesteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten