Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 26 november 2012

Snaidero Board in Italiaanse showroom

Zoals al eerder gemeld worden in Italië zelf nu de eerste showroomkeukens gemonteerd van het model Board. Hier een paar foto`s van zo`n keuken bij een keukenzaak in Piëmonte (bij Turijn in de buurt). Bij deze keuken hebben ze de kasten uitgevoerd in model Code (is een keuken mét grepen) maar dan in twee kleuren. Dus wit hoogglans met donker essen hout.
Om heel eerlijk te zeggen vind ik dat hout niet zo geslaagd. Het hout van het "tafeldeel" is immers een andere kleur als het hout van de keuken. Ook is de keuken geplaatst op een houten vloer in alweer een andere kleur. Maar ik ben misschien teveel pietje precies. Ik denk dat deze keuken met een andere vloer en kleur op de muur een stuk beter (sorry "Nederlandser") zou ogen.
Tussen de twee hoge kasten is een open element ingebouwd. Deze open elementen horen eigenlijk bij de "Sistema 22" keukens (bijv. Orange, Code, Way en Ola 20). De hoogte van deze elementen zijn echter ook op verzoek aan te passen naar de hoogtemaat van een hoge kast uit bijvoorbeeld het programma Sistema Zeta (die zijn qua kasthoogte iets anders). De open kasten zijn verkrijgbaar in melamine, laminaat, mat lak, essen hout (uit eigen bos), eiken en walnoot. Voor de open elementen is géén hoogglans mogelijk trouwens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten