Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 6 november 2012

Beurs MOA Casa in Rome (1)

Vorige week werd in Rome de beurs MOA Casa gehouden. Snaidero stond ook op deze beurs, met medewerking van de Snaidero dealer te Rome. Er stonden veel Snaidero keukens opgesteld op deze beurs. De foto`s zijn helaas niet door Ingrid gemaakt maar geven wel een beeld van de opgestelde keuken modellen.
Het spreekt voor zich dat het nieuwe model Board op de stand stond. Deze keer in een soort "F-opstelling". Deze Snaidero keuken is in Grigio Piombo micalak gespoten.
Naast de Board had Snaidero ook een Ola 20 meegenomen naar de beurs in Rome. Ook deze keuken is in micalak gespoten, deze kleur heet Bianco Nordic. Micalak is een exclusieve soort mat-metallic lak, een soort tussenvorm tussen matte lak en hoogglans lak.
Wel jammer van de lage kwaliteit foto`s, de Ola 20 komt niet zo mooi uit als deze keuken in het echt is. Op m`n Ola 20 fotopagina heb ik een betere kwaliteit foto`s van deze keuken.
Op deze beurs stond Snaidero nog niet met de nieuwe Idea 40 keuken. Ik denk dat ze nog even wachten totdat deze keuken volop in productie is. De Idea 40 is (voor Nederland althans) toch wel wat meer commercieel als de Board denk ik. In Italië zelf is dat misschien anders.
Het nieuwe model Lux had Snaidero wél meegenomen. Het was dezelfde keukenopstelling als ik eerder al in Milaan had gezien. Deze keuken is in hoogglans lak Marrone Caffé gelakt in combinatie met Beige Lino (linnenbeige). Eigenlijk zie je de laatste tijd toch wel vaker two-tone keukens (combinaties van kleuren).
Hieronder de laatste foto over de MOA Casa voor vandaag, nu even weer aan het werk. De andere keuken foto`s probeer ik morgen wel te plaatsen op het blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten