Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 22 november 2012

S14 showroom keuken opstelling

De S14 showroom keuken opstelling wordt ook wel eens ietwat aangepast verkocht. Laatst hebben we er eentje van geplaatst in Middelburg waarbij het granieten werkblad is aangepast naar een roestvrijstalen aanrecht. Ook is een glazen werkbladopzetkast gemonteerd in de hoek zodat de klant een extra stuk werkblad heeft. In deze rolluikkast kun je er nog wat keukenapparaten kwijt zoals een waterkoker of citruspers.
De Neff kookplaat bij deze Snaidero keuken in Middelburg heeft klant ook aangepast naar gas in plaats van inductie. Er blijven natuurlijk altijd mensen die liever op gas koken als op inductie.
Je hoort soms mensen in de showroom die zich af vragen of er krassen komen op het roestvrijstalen werkblad. Nou, da`s heel makkelijk te beantwoorden. De krassen zitten er gratis bij. OK, niet helemaal. We kunnen (dat meen ik serieus!) het blad ook al compleet bekrast afleveren. Hieronder een voorbeeld stukje hoe het er dan uit ziet. De glans is dan van het blad af en het zit echt helemaal onder de krassen. Eigenlijk lijkt het dan meer op een beton aanrecht (met de voordelen van rvs). Voor deze krasbehandeling moet echter wel een geringe meerprijs betaald worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten