Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 23 november 2012

Nieuw Snaidero keuken tekenprogramma

Inmiddels werk ik al meer als een maand met het nieuwe tekenprogramma. In het begin ging het heel stroef, ook zit er best veel tijd in als je kastomschrijvingen en dergelijke moet vertalen naar het Nederlands. Inmiddels gaat het toch al wat sneller en krijg ik er ook meer lol in. De tekeningen zijn nu wel mooier als vroeger in Windesign. Ik denk dat mijn klanten dat toch wel kunnen waarderen. Vandaag toch twee offertes en drie keuken tekeningen gemaakt.
Bij bovenstaande Snaidero keuken heb ik een werkgedeelte tussen de hoge kasten gemaakt met wat schappen er boven. In m`n vorige tekenpakket had ik toch niet van die leuke elementjes die ik kon toevoegen zoals de koffiemachine en broodrooster. Het ziet er toch wel wat meer realistisch uit vind ik.
Bovenstaande tekening heb ik gewijzigd. Ik had eerst een tekening gemaakt met een open kast in de hoek. De nieuwe tekening heb ik gemaakt om te laten zien hoe het er uit ziet als de open kast weg is en de hoge kasten omtimmerd worden door Jan en Joop. Ook heb ik vanmiddag nog een offerte gemaakt voor een keuken in Scherpenisse. Een zoon van een klant heeft samen met z`n vriendin een hun eerste huis gekocht (ook in Scherpenisse). Ze zijn bij mij geweest voor de nieuwe keuken, natuursteen vloeren en de badkamer. Bij de Snaidero keuken van de ouders had ik toen een hoge druk stoomoven mogen leveren, waarschijnlijk komt `t ie er ook bij de zoon en schoondochter in. Leuk hoor! De Snaidero keuken op de foto hier onder (dit is wel een echte foto) staat op de beurs in Bergamo (Italië) waar Snaidero nu staat met een stand. Deze keuken is in een andere hout soort (gerookt eiken)is opgesteld als de keuken van m`n offerte (keuken op de foto hier boven). Bij de keuken van m`n offerte heb ik Donker Essen hout gebruikt. Vind ik (persoonlijk) toch meer chique.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten