Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 29 november 2012

Snaidero Ola 20 keuken bij klant

De Ola 20 is nu al een poosje in productie en de eerste keukens zijn nu bij klanten thuis geplaatst. Zo ook deze Italiaanse design keuken in Lead Grey mat lak. Hier onder de foto`s van deze Snaidero keuken.
Naast Lead Grey heeft Snaidero nog een hele mooie matte grijs kleur. Dit is Grigio Cemento (cement grijs) mica lak. Om heel eerlijk te zijn wil ik graag m`n eigen Ola 20 showroomkeuken uitverkopen en vervangen door deze Grigio Cemento. Het lijkt me echt heel gaaf. Heb het 1 keer in het echt gezien en was er gelijk helemaal weg van.
Heb het aan verschillende klanten laten zien als monster, maar op de een of andere manier krijgen ze dan net de "klik" niet met die kleur. Ik denk echt dat ik hem vaak ga verkopen als ik het echt heb staan hier. Hele gave kleur gewoon.
De Ola 20 is trouwens ook verkrijgbaar als "rechte keuken", dus zonder de ronde kasten. Snaidero noemt deze keuken dan de Snaidero Way. Toevallig heb ik voor vanmiddag nog een vervolgafspraak met een klant voor zo`n Snaidero Way keuken. Deze keuken is in donker essen hout uitgevoerd voor wat betreft de deuren, hier had ik al eerder over geblogd. Meer foto`s van de Snaidero Ola 20 keuken staan trouwens op deze pagina.

3 opmerkingen:

 1. Ik wil mijn keuken in een andere kleur laten spuiten en toen kwam ik op jou blog terecht
  Wat een prachtige keukens lever jij zeg. Ik ben er echt verliefd op.
  Jammer genoeg ver buiten mijn budget��
  Ik ben helemaal weg van de kleur Lead Grey samen met Arctic White voor de onder en bovenkastjes. Twijfel alleen nog of het hoogglans moet worden of niet. ( dat wit dan)
  Nu begrijp je mijn volgende vraag wel denk ik: hoe kan ik aan die kleuren komen?
  Als je het niet kan/mag/wil zeggen dan begrijp ik dat ook hoor

  MVG. John den Ouden,Alblasserdam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste John,

   Bedankt hoor! Deze kleuren zijn van Snaidero zelf, er is dus geen kleurnummer van of zo. In Italië zijn ze echt heel goed in kleuren en spuitwerk hé.

   Daarnaast is het lead grey een micalak. Dit is een speciale eigen bewerking van Snaidero.

   Mvg.


   Rudy

   Verwijderen
  2. Dank je wel. Vind het iig prachtig

   Verwijderen