Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

donderdag 8 november 2012

Snaidero Contemporanea keuken

Afgelopen maandag blogde ik nog dat de vervanger van de Snaidero Contemporanea (de Snaidero Smeraldo) uit de collectie is genomen. Gisteren kreeg ik toevallig een mailtje van een klant met een bestaande Snaidero Contemporanea keuken. Of ik de dopjes van de pandragers van de Snaidero gaskookplaat nog had liggen. Ik had ze niet, maar in Italië zijn ze voor me aan het zoeken.
Vanmorgen daarom nog even gebeld naar Italië hierover, want klant wilde toch graag weten of er al wat was gevonden. Het gesprek kwam natuurlijk op de Contemporanea en iemand sprak z`n mond voorbij :). Ze zijn bezig met het bedenken van een waardige "retro-versie van de Contemporanea". Ik weet niet veel meer als dit, maar ben er wel blij mee. In Nederland is de Contemporanea altijd goed verkocht, het was echt een chique keuken (ook mijn allereerste keuken toen ik m`n eerste huis kocht en nog bij Intermat werkte). Ook in Amerika deed de Contemporanea het goed, de bekendste klant (waar ik dan van weet) was Monica Lewinsky. Nu deed Snaidero daar nooit wat mee, maar de agent (Jan) die Snaidero toen had vertelde het nogal eens (met Brad Pitt mocht wel iedereen het weten).
De Contemporanea keuken had een heel mooi soort Kersen houten front, zo mooi had gewoon niemand dat. Ook kon je de "vulling" tussen het frame van de keuken in afwijkende kleuren krijgen. Dat was ook heel apart. Tenslotte kwam het ronde "motief" van de greep terug in een transparant "rondje" in bijvoorbeeld het gematteerde glas bij de glazen deuren of bij de bijpassende keukenstoelen. Ik ben wel benieuwd waar Snaidero straks mee gaat komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten