Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 7 november 2012

MOA Casa keukenbeurs in Rome (2)

Gisteren had ik een paar foto`s geblogd van de keukenbeurs in Rome vorige week. Hieronder de laatste vier foto`s die ik heb van deze keukenbeurs. Allereerst nog een foto van de eiland opstelling met de Snaidero Lux. Nogmaals excuus voor de lage kwaliteit foto`s.
Ook stond de Snaidero Orange opgesteld op de MOA Casa. Deze keer met de Lumina 180 eiland afzuigkap die ik toch best vaak verkoop. Deze afzuigkap past uiteraard ook bij andere Italiaanse design keukens, dus is niet alleen voorbehouden aan de Orange. Bijvoorbeeld bij deze Snaidero keuken die ik in Maassluis heb geleverd.
De landhuiskeuken van Snaidero (Gioconda Design) stond ook op de MOA Casa. Bij deze keuken is het blad van de keuken ook gecombineerd op de tafel, net weer even anders als de Gioconda showroomkeuken bij mij in de zaak. Verder is de keuken vrijwel identiek.
De laatste foto van deze keukenbeurs is van de Snaidero Way. Ook deze keuken hadden we al vaker gezien. Eigenlijk is de Way identiek aan de Ola 20 maar de ronde kasten zijn er uit gehaald. Omdat de ronde kasten niet in het Way programma zitten kan de Way in hoogglans lak geleverd worden (hoogglans lak kan niet op de Ola 20). Betere kwaliteit foto`s van de Way staan op de Way fotopagina van m`n site.

2 opmerkingen:

  1. Ik wist niet dat er een keukenbeurs in Rome was. Die keukens zien er in ieder geval goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Angelina, Rome is natuurlijk wel een veel kleinere beurs als Milaan. Milaan is internationaal bedoeld, Rome niet. Daarom had Snaidero in Milaan ook veel groter uitgepakt met bijvoorbeeld een prachtige Idea 40.

      Verwijderen