Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 21 augustus 2013

Mosselavond bij de Snaidero Concept Store

Laatst had ik geschreven op het blog dat de mosselen bijna op zijn. Gelukkig hebben ze er bij de Roem van Yerseke nog genoeg over om hier een mosselavond te organiseren. De mosselen liggen nu nog lekker te liggen in het Oosterschelde water. Vrijdagavond 20 september komen ze naar Arnemuiden toe en gaan we ze klaar maken met de o.a. de stoomoven.
Léon (de kok die hier laatst ook was met de Italiaanse avond) heb ik gevraagd om te komen koken. Ik wil graag dat hij hier weer komt werken met de Neff B46C74N3 VarioSteam oven. Zelf doe ik vaak de mosselen in de hoge druk stoomoven, Léon heeft vast leuke alternatieven in de aanbieding. Mosselrecepten staan trouwens ook op de website van de Roem van Yerseke voor wie dat leuk vindt.
Omdat ik graag genoeg mosselen heb voor iedereen wil ik wel graag van te voren weten wie er komt. Normaal gesproken reken je op zo`n 1 kilo mosselen per persoon. Ben van Velzen heb ik trouwens weer gevraagd om voor bijpassende wijn bij de mosselen te zorgen. O ja. Léon komt normaal gesproken best op tijd, dus vanaf 18:00u kunnen we wel beginnen met mossels te serveren.
Foto`s van de mosselavond wil ik straks op deze pagina gaan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten