Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 10 augustus 2013

"Zwevend" keuken eiland

Gistermorgen heeft Snaidero de nieuwe S20 showroomkeuken bezorgd. Deze nieuwe showroomkeuken komt op pootjes te staan, is weer eens wat anders als een gewone keuken met een plint. Ik heb daarom een frame besteld waar de kasten op komen te staan. Uiteraard lopen de leidingen door het frame naar boven zodat je niet bijv. stroomdraden ziet lopen als je voor de keuken staat. Achter het "zwevende" keuken eiland komt straks een grote foto op de muur als wandbekleding, vandaar dat Steef (de monteur) deze nog even vlakgeschuurd heeft `s morgens.
Op het rvs frame zijn de Snaidero kasten gemonteerd. Bovenop deze kasten komt straks een lekker dik roestvrijstaal werkblad. Uiteraard kan deze oplossing ook met andere bladdiktes of zelfs andere bladmaterialen (al vind ik zelf rvs wel het beste passen bij zo`n "zwevend" keuken eiland).
De S20 is de allereerste showroomkeuken op pootjes. Ik heb inmiddels wel een paar aanpassingen voor de constructie voor de volgende keer als het bij een klant thuis is. Zijn maar kleine dingetjes, maar toch. Ik denk dat ik nog wat ga aanpassen in de constructie om het nóg mooier te maken.
Ook wil ik nu nog roestvrijstalen deurfronten bijbestellen zodat ik straks ook een S20 opstelling kan aanbieden in een volledig rvs versie. Hoe dan ook, de showroomkeuken an-sich is klaar maar ik moet de aankleding nog even af maken (het is nu nog wat kaal).
Uiteindelijk wordt keuken zoals op de onderstaande rendering. Dus met de Fiat op de muur en ook met rvs deuren. De Fiat foto`s zijn onlangs in hoge resolutie voor me gemaakt, ik verwacht de grote "foto" met zo`n 8 dagen op de muur te hebben hier in de showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten