Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 9 augustus 2013

Macaroni uit de stoomoven

Met de hoge druk stoomoven kun je heel snel je aardappelen en groente klaar hebben, dat weet ook bijna iedereen. Bij dingen die vocht moeten opnemen, zoals rijst of macaroni is dat niet het geval. Je hebt dan normale kooktijden. Ook het gezondheidsvoordeel gaat dan niet op omdat je bij dit soort dingen gewoon kookt in de stoomoven (je rijst ligt immers gewoon in het water). Ten opzichte van de gewone kookplaat is dan meer het gemak waarom mensen toch rijst en macaroni klaar maken in de stoomoven.
Op deze pagina kun je trouwens lezen hoe je macaroni klaar maakt in de hoge druk stoomoven. Die van rijst (en brinta pap) staan trouwens op deze pagina.

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Rudy,
    Wat een leuke weblog! Italiaans design spreekt mij ook bijzonder aan. Sinds kort ben ik mij gaan richten op een bijzonder italiaans designbestek van hoge kwaliteit. Ik zou deze graag op deze weblog onder de aandacht willen brengen. Dit bestek is van het merk EME. Kijk maar eens op http://www.napoleonbestek.nl. Op dit moment ben ik het assortiment aan het uibreiden met diverse kleuren. Er komen binnenkort ook nieuwe foto's.

    BeantwoordenVerwijderen