Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 16 april 2013

Witte kleuren op keukens

Vanmorgen is de Neff monteur hier geweest om een oven te repareren. De Hide&Slide deur liep een beetje aan. Reparaties zoals dit mogen niet door Jan, Joop of Steef gedaan worden. Apparaten open maken is niet de bedoeling. Dat moet echt door een monteur van de fabrikant zelf gedaan worden (in dit geval Neff dus). De Neff servicedienst is bereikbaar op 088-4244345.
Afgelopen zaterdag verkocht ik nog een Snaidero keuken aan een klant uit Amsterdam. Ze mailden me gisteren nog even over de kleur wit van de keuken. De barkrukken die ik altijd verkoop zijn best wel wit en ze vroegen zich af hoe dat stond bij de keuken. Dus even wat foto`s gemaakt. Op onderstaande foto staat de witte kruk voor de S18 keuken in Bianco Artico ("ieselijk wit" in dialect). Je ziet dat het wit van de kruk iets meer uitgesproken is. Toch "bijten" deze witte tinten niet met elkaar. Bij deze keuken in Heerhugowaard staat dus dezelfde witte kruk bij zo`n Bianco Artico hoge kast.
Wat eventueel ook kan is Bianco Luce. Deze kleur is voor Sistema 22 keukens (Ola 20, Way, Code, Orange etc) niet mogelijk in monolak. Wat wel kan is om deze kleur (tegen meerprijs dus) op normale lak te spuiten. Monolak houdt in dat de achterkant van de deur mat is en de voorkant hoogglans. Bij het model Zeta is trouwens wél Bianco Luce monolak mogelijk. Hieronder dus zo`n Bianco Luce deur met dezelfde barkruk. Bianco Luce is ietwat meer behoudend/conservatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten