Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

vrijdag 19 april 2013

Snaidero Ola 20 in "hoek-schiereiland"

In 2011 blogde ik al een keer over ton-sur-ton keukens, dus daar heb ik al vaker over geschreven. Ik kwam er net weer eentje tegen van een Snaidero keuken in Spanje (ze verkopen daar vaker volledig witte keukens).
Heel wat anders is de Ola 20 keuken die ik net heb getekend voor een klant van mij uit den Bosch. Ik vond het wel heel leuk gevonden wat die klant heeft bedacht. Je ziet zoveel keukens met eilanden, dit is weer eens wat anders. Hoe zullen we het noemen? Ik denk een "hoek-schiereiland"? Ook deze Ola 20 is in Grigio Cemento, best lastige kleur om mooi te tekenen. Op deze pagina staan echte foto`s van de Ola 20 in Grigio Cemento. Bij deze keuken denk ik dat de Spring afzuigkap van Snaidero het mooist is boven het kookgedeelte. Op dit moment kan ik deze nog niet tekenen in het tekenpakket. Even kijken hoe ik dat ga oplossen (gaat wel veel tijd in zitten in zo`n keuken, ben er al een paar dagen mee bezig).
Vergeleken met de oude Ola 2000 kun je met de huidige Ola 20 echt heel veel qua opstellingen. Echt super, deze Italiaanse design keuken is nu in veel meer ruimtes in te plannen. Voor wie het leuk vindt, de vorige Ola zag er uit zoals deze keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten