Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 1 april 2013

Snaidero keuken fabriek

Volgende week hoop ik weer de Snaidero keuken fabriek te bezoeken (het gebouw op onderstaande foto is het Snaidero hoofdkantoor in Italië). Deze keer hoop ik met een klant te gaan die een Snaidero Ola 20 keuken voor in z`n nieuwe appartement wilt. Ik moest er toch heen voor mezelf en deze klant vond het leuk om mee te gaan.
Ik heb nu zelf een Snaidero Ola 20 staan in zwart/wit, in de fabrieksshowroom staat er nu eentje in Crigio Cemento (foto hier onder). Persoonlijk vind ik dat de mooiste kleur voor op een Ola 20, maar dat terzijde.
Een Ola 20 in het echt is nog steeds mooier als op een computeranimatie (hieronder een computertekening voor een klant van mij van de Ola 20 in Grigio Cemento). Op de een of andere manier heeft m`n tekenprogramma nog steeds veel moeite met de Ola 20.
Tot een paar jaar terug ging ik trouwens met het vliegtuig naar Italië, maar dat mag niet meer van mijn vrouw. M`n vliegtuig heeft geen turbo, dus ik kan niet echt heel hoog vliegen in de ijle lucht. Daarom moet ik echt tussen de bergen door vliegen en kan ik er niet over heen. M`n vrouw is bang dat ik tegen een bergwand aan vlieg (als je per ongeluk in een wolk terecht komt zie je de berg niet). Vandaar dat ik de laatste jaren gewoon weer met de auto ga. Is ook heel leuk om te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten