Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 13 april 2013

Snaidero Ola 20 keuken in micalak

Gisteravond heb ik nog een hele leuke Snaidero Ola 20 keuken verkocht aan een klant hier uit de buurt. Ik denk dat Jan en Joop deze keuken medio September kunnen gaan plaatsen (even afwachten hoe de bouw verloopt). Deze Ola 20 heb ik verkocht in Micalak, een matte lak met een soort metaal effect er in.
Hieronder nog een paar foto`s van de Ola 20 in Grigio Cemento micalak. Deze foto`s heb ik afgelopen dinsdag gemaakt met m`n gewone camera op de Snaidero fabriek. Deze keuken is gebruikt om de Ola 20 studiofoto`s te maken die al eerder voorbij kwamen op dit blog. Deze studiofoto`s staan trouwens ook in de nieuwe digitale folder over Snaidero keukens.
Wat je ziet bij de micalak is dat je keuken elke keer van kleur verandert, afhankelijk van de lichtinval (`s morgens/`s middags/`s avonds bedoel ik dan). Vandaar dat het moeilijk is om zo`n kleur uit te zoeken van een klein monstertje. Voor wat betreft de versie in Grigio Cemento kun je eigenlijk bijna stellen dat het de matte versie is van de inox keuken die ik in de showroom heb staan. Ook qua kleurcombinaties (blad bedoel ik) gaat het diezelfde kant op.
Het werkblad in Italië is trouwens Gaja Grey quartz, een ietwat gebobbeld blad (ook wat poreus). Omdat Snaidero geen garantie tegen vlekvorming (wijn e.d.) geeft op dit blad adviseer ik persoonlijk om voor wit glanzend composiet te kiezen (net als bij de roestvrijstalen keukens dus). Gebrand zwart graniet is ook heel mooi en praktisch om bij Grigio Cemento te combineren. Je moet dan wel rekening houden dat het de keuken behoorlijk donker maakt, dus niet voor elke ruimte is dat verstandig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten