Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

maandag 15 april 2013

Lumina eiland afzuigkap aangepast

Jan, Joop en Steef zijn nog hard aan het werk in Vlissingen bij project 595. Joop stuurde daarom nog onderstaande foto door. Je ziet dat de vloerverwarming klaar is en dat Jan de leisteen vloer aan het leggen is. Het zijn 60x60cm tegels in Jaddish leisteen. Deze tegels worden gefraisd naar een dikte van ongeveer 1cm. Bij dit project doet Steef trouwens de badkamer.
Dan even wat anders. De Snaidero Lumina eilandafzuigkap is onlangs ietwat aangepast. De bediening zat voorheen aan de onderkant. Dit is nu veranderd. Aan beide kanten van de afzuigkap zitten nu knoppen. Je kunt dus zowel aan de voor- als aan de achterkant de afzuigkap bedienen, is toch weer iets handiger. Deze Lumina eilandafzuigkap gebruik je voor keuken eilanden waar een plafondafzuigkap minder handig is (bijvoorbeeld als er geen gat naar buiten gemaakt kan worden).
De foto`s van deze afzuigkap maakte ik onlangs op de Snaidero stand op de beurs in Brussel. Het zijn maar telefoon foto`s en geen studiofoto`s. Op de fotopagina van de Snaidero Orange komt deze afzuigkap vaak genoeg terug (hier staan betere kwaliteit foto`s van deze afzuigkap maar is natuurlijk wel de oude versie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten