Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

zaterdag 20 april 2013

Nieuwe Snaidero Skyline keuken

Toen ik in Italië was vorige week zag ik nog dat Snaidero bezig is met de nieuwe versie van de Snaidero Skyline. Helaas nog niet klaar, dus de oude versie staat nu nog in de nieuwe digitale folder met Italiaanse design keukens. De nieuwe Skyline gaat in elk geval ook in de Sistema 22 lijn gemaakt worden. Dus hogere kastrompen, iets dikkere kastrompen en ook lagere plinten (10cm), net als bijvoorbeeld de Ola 20. De foto hieronder is dus nog maar van een testopstelling, dit wordt dus niet de definitieve Skyline keuken.
Gisteravond heb ik nog het Snaidero Ola 20 keukenontwerp aangepast voor de klant uit den Bosch. Tussen de tunnelhaard en het "hoek-schiereiland" zit nu de dubbele Pininfarina poot en daarop een houten werkblad. Ik twijfel nog even over m`n advies over de kleur van de poot, maar dat moet ik nog even met klant overleggen. Deze poot is leverbaar in licht hout, donker hout en carbon.
Ik hoop volgende week op de een of andere manier de Snaidero Spring afzuigkap in de tekening te krijgen. Deze afzuigkap zit nu niet in het softwarepakket als plaatje, wel jammer want het is toch wel een hele aparte afzuigkap. Hieronder een foto van deze afzuigkap die ik vorige week in Italië gemaakt heb. Bij deze klant in Veere heb ik deze afzuigkap trouwens al gemonteerd (ok, Jan en Joop dan).
Jan en Joop gaan vandaag trouwens nog even door om de Snaidero keuken van project 595 in Vlissingen klaar te maken. Zelf ben ik gewoon op de zaak vandaag. Ik heb nog een paar afspraken staan en dan is het weer weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten