Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

woensdag 8 augustus 2012

Eerste badkamer binnen

Gisteren nét voordat ik naar huis ging kwam dan toch de vrachtwagen binnen uit Italië. Hij had m`n eerste Pininfarina badkamer bij voor in de showroom. Alles gelost, nu maar hopen dat alles compleet is. Het is een nieuwe vervoerder, dus nog wel wennen allemaal.
Jan en Joop zijn gisteravond nog doorgegaan in Frankfurt zodat ze vanavond weer naar huis kunnen rijden. Je ziet goed dat de motor van de afzuigkap boven het plafond is weggewerkt in de hoek waar straks ook de hoge kasten komen, dichtbij het gat naar buiten ook. Als alles een beetje mee zit kunnen Jan en Joop morgenochtend weer verder in de showroom hier om de badkamer te monteren.
Sinds vanmorgen is Stefan ook weer terug in de showroom. Nét voor de vakantie is hij in het ziekenhuis opgenomen (zelfs even op de IC), maar gelukkig gaat alles nu weer goed met hem. Stefan werkt hier een paar ochtenden per week, hij doet werk op de computer voor me. Zoals vandaag bijvoorbeeld aan de recepten voor de Teppan Yaki. Zoals bijvoorbeeld dit recept voor de Teppan.