Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.

Rudy`s blog over Italiaanse Design Keukens e.d.
Klik hier om naar mijn website te gaan!

dinsdag 7 augustus 2012

Vakantie voorbij

Sinds vanmorgen is de vakantie voorbij en de showroom weer geopend. Vakantie was leuk hoor, maar ben wel blij weer aan de slag te kunnen. Naast de vakantie in Engeland ben ik vorige week ook nog naar Spa geweest in België i.v.m. IntSaab. Voor wie het leuk vindt, de IntSaab foto`s staan hier. De monteurs Jan en Joop zijn begonnen aan de keuken in Duitsland (bij Frankfurt in de buurt), al kunnen ze er vooralsnog alleen het plafond en de afzuigkap doen.
De aannemer zou klaar zijn maar loopt opnieuw uit. De strijkvloer ligt er nog niet en ook de ramen zitten er nog niet in. Straks dus maar even goed overleggen met klant wat we met hun keuken gaan doen.
Naast het plafond met de afzuigkap gaan Jan en Joop nog wat electra verleggen voor deze klant (was helaas verkeerd aangelegd door de aannemer). Daarna komen ze gauw weer terug naar Nederland, kunnen ze weer verder hier in de showroom (daarnet belden ze vanuit Italië dat m`n eerste Pininfarina badkamer vandaag wordt afgeleverd hier). Ook kreeg ik de nieuwe pdf folder vandaag van de Pininfarina badkamers.